KMA-samordnare norr

Norr- och Västerbotten
Ansök senast 2021-09-30

Bygg hållbart med oss!

Vill du vara med och leverera framtidens hållbara byggande redan i dag?

Industriellt producerade flerfamiljshus i trä som reducerar koldioxidutsläppen med 50 procent mot traditionellt byggande. Lindbäcks är nationellt etablerade och bär ledartröjan i den hållbara omställningen av byggbranschen. Vi är redan i dag klimatsmartare än de krav som väntas komma 2027.

Vi vill - och ska - på allvar utmana de traditionella byggarna som den hållbara utmanaren på den nationella marknaden.

________________________________________________________________


Vi söker en KMA-samordnare till Lindbäcks Bygg i norr. Affärsområde Norr sträcker sig från Umeå till Kiruna.

Rollen som KMA-samordnare

Som KMA-samordnare har du en viktig roll inom vår projektverksamhet där du kommer att stötta, driva och bistå med specialistkunskap inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö ute på våra byggprojekt. Du stöttar byggarbetsplatserna med hjälp i bl a riskbedömning, information, implementering av nya rutiner och lagkrav, uppföljning och dokumentation.

Du tar en aktiv roll i det systematiska KMA-arbetet där du bidrar med att synliggöra krav, skapa struktur och förutsättningar för att våra byggarbetsplatser levererar ett bra resultat. Du arbetar främst med Platschefer och platsledningen. Utöver vår egen personal, kommer du i kontakt med många andra aktörer inom och utanför branschen.

Som KMA har du en viktig operativ roll. Våra KMA-samordnare arbetar tillsammans med att säkra att vi arbetar strategiskt och systematiskt med kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor.

Som KMA hos Lindbäcks Bygg så rapporterar du till Byggchefen i Norr eller Byggchefen i Mälardalen. Tjänsten i Norr har placering i Piteå och den andra i Stockholm. Tjänsterna innebär resor t ex till våra Byggarbetsplatser för platsbesök med jämna mellanrum. 

Om dig

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom området eller likvärdig erfarenhet inom branschen. Erfarenhet av olika frågor inom KMA-området är önskvärt och gärna med inriktning mot bygg. Du ska ha goda IT-kunskaper och du talar och skriver svenska obehindrat. Körkort B är ett krav.

Du motiveras av att utveckla och förbättra en verksamhet, samt av att uppnå goda resultat tillsammans med kollegor. Du förstår vikten av att arbeta stödjande.

Du trivs med att ha stora kontaktytor och kan driva flera frågor parallellt. För att lyckas i rollen behöver du även ha en kommunikativ förmåga där du på ett tydligt och självklart sätt får med dig din omgivning. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att administrera.

Om oss

Lindbäcks omsätter 1,8 miljarder och fyller 2024 hundra år som bolag. Fjärde generationen Lindbäck är verksamma i företaget i dag. Innovation är bolagets tradition, de senaste 30 åren har bolaget i samverkan med akademin utvecklat ett industriellt byggande av flerfamiljshus med trästomme som revolutionerat byggbranschen.

Ansökan

Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vid frågor om tjänsten kontakta Byggchef Norr Caroline Pettersson, 070–3392225.

Vi intervjuar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag 30 september.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %