Betongkonstruktör

Piteå
Ansök senast 2021-06-29

Lindbäcks är ett familjeägt företag från Piteå i Norrbotten. I nära samarbete med våra kunder och med en stark drivkraft för innovation utvecklar och bygger vi industriellt producerade, miljövänliga och attraktiva, flerbostadshus i trä. Allt för att skapa kundanpassade och hållbara boenden som motsvarar morgondagens behov. Läs mer om oss på https://lindbacks.se/


Lindbäcks kärnvärden, kunskap, engagemang och drivkraft.


Vad kan Lindbäcks erbjuda dig?

Vi samarbetar genom vår interna huvudprocess för att på ett hållbart och kvalitetssäkrat sätt leverera kundens flerfamiljshus. Efter kontraktsskrivning tar Projektering stafettpinnen för att sedan kunna lämna en produktionsplan till våra husfabriker. Modulerna monteras därefter på våra byggarbetsplatser och eftermarknad säkrar servicen. Tjänsten som Betongkonstruktör kommer att bredda Lindbäcks affärserbjudande som då också omfattar mark och grund.

Utifrån geotekniska undersökningar/rapporter har Betongkonstruktör fullt ansvar för leverans av beräkningar och handlingar för komplett husunderbyggnad. Som konstruktör arbetar du samtidigt med flera byggprojekt i olika stadier. Konstruktören arbetar tillsammans med A-projektör och Projektledare under projekteringen. Du deltar även i utvecklingsarbeten och är med och bygger upp vårt system för betongkonstruktion och grundläggning.

Som Betongkonstruktör ingår du i en grupp av konstruktörer och du rapporterar till Gruppchef konstruktion. Ni arbetar i Projekteringsfunktionen under ledning av Chefen för Projektering. De uppdrag du kommer att arbeta med finns i Norrbotten och Västerbotten, men även Mälardalen och andra områden i Sverige. 

Vem är du?

Du har några års erfarenhet inom byggbranschen där en del varit med inriktning mot betongkonstruktioner för husbyggnad. Är några av de åren i rollen som konsult är det mycket meriterande. Du behöver också ha erfarenhet av utvecklingsprojekt samt vara bra på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska då det är en viktig del i jobbet.

Du kan vara högskoleingenjör, civilingenjör eller har annan likvärdig högskoleutbildning inom bygg. Alternativt har du flera års arbetslivserfarenhet och byggt på dina kunskaper med adekvat utbildning genom åren.

Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt, är ansvarstagande och är bra på att arbeta med många olika parter. Du arbetar engagerat och strukturerat för att nå uppsatta mål. Det är även viktigt att du har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, samt att kunna kommunicera på ett tydligt sätt.

Ansök idag

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Öjebyn. B-körkort och tillgång till egen bil behövs då vissa resor förekommer.

Sista ansökningsdag 29:e juni 2021. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Rekryteringskonsult Johan Rosenkvist 070-326 78 56 eller johan.rosenqvist@kompetenslaget.se

Frågor om tjänsten besvaras av Peter Öberg, 070-293 45 48 eller peter.oberg@lindbacks.se

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Kontaktperson

Eva Lidén

eva.liden@lindbacks.se

0703128783