Projektledare Mälardalen

Stockholm/Mälardalen
Ansök senast 2021-06-23

Lindbäcks byggsystem är ett konkurrenskraftigt system för flerbostadshus i 2-8 våningar. Pro­duktområdet är brett och kan möta många olika behov - vi bygger studentlägen­heter, hyreslägen­heter, bostadsrätter, trygghets­boenden och hotell.

Vill du vara den som leder arbetet med att omvandla våra kunders visioner till bygghandlingar? Vill du förutom projekteringsprocessen även ta ansvar över projektekonomin och kundrelationen?

Rollen och arbetsuppgifter

I samverkan med affärsutvecklaren ansvarar du för att utveckla projekt tillsammans med våra beställare. Ansvaret innebär att arbeta nära beställaren och chefsarkitekt för att skapa en utformning som uppfyller både Lindbäcks och beställarens behov. Så snart ett kontrakt har tecknats tar du över huvudansvaret för projektet från affärsutvecklaren och leder arbetet och kundrelationen vidare genom programhandling, systemhandling, bygghandling och fabrikshandling. Du blir en nyckelperson under hela projekteringsfasen. Din förmåga att samordna interna och externa resurser samt styra mot ett gemensamt mål blir avgörande för att vi ska leverera ett bra och hållbart slutresultat.

Som projektledare arbetar du samtidigt med 2-3 byggprojekt i olika stadier. Projektledaren ansvarar för projektets kalkyl under projekteringsfasen, planerar tid och följer upp att leveranser följs. Projektledaren lämnar över totalansvaret till Arbetschef vid fabriksstart, men stöttar fabrik och arbetschef med de löpande projekteringsfrågeställningar som uppstår under byggproduktion.

Placeringsort Stockholm.

Den vi söker

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du har ett par års erfarenhet från byggbranschen inom projekteringsledning och ser fördelar med att i denna roll även få ta projektansvar för tid, budget, risk och kundkontakt. Du har god kunskap kring entreprenadjuridik samt byggregler.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara drivande, engagerad och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta i team med kunden i centrum och du är van vid en roll där du skapar struktur, prioriterar och når uppsatta projektmål. Eftersom tjänsten innebär många olika kontaktytor med kunder, konsulter och kollegor är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera, bygga relationer och agera affärsmässigt. Du bidrar till projektets framdrift under projekteringsfasen då du följer upp och styr mot fattade beslut och väcker frågor i rätt skede som kan vara kostnadsdrivande.

Lindbäcks erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling. Lindbäcks resa har bara börjat och vi projektutvecklar som ansvarsfull samhällsbyggare med fokus på miljö och människor.

Ansök idag

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells och Lindbäcks Bygg har en önskan om att alla eventuella frågor går direkt till rekryteringskonsult Anna Setterberg anna.setterberg@jeffersonwells.se, alternativt Mattias Sahlström mattias.sahlstrom@jeffersonwells.se

För den här tjänsten vill vi att du ansöker här: Projektledare Lindbäcks Bygg, Stockholm job in Solna | Jefferson Wells Sweden

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Kontaktperson

Anna Setterberg

anna.setterberg@jeffersonwells.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %