Kranförare

Norr- och Västerbotten

På Lindbäcks bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä för att vi tror på boende för fler. Det har hänt mycket sedan starten av det familjeägda företaget i Kallfors, Piteå år 1924. Med kunskap, engagemang och drivkraft har vi utvecklat traditionella byggmetoder till industriell produktion och etablerat Europas modernaste produktionsanläggning för flerbostadshus. Idag är vi ca 550 anställda där merparten finns i våra två fabriker och vårt huvudkontor i Piteå. Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg och Kiruna och vi levererar våra moduler till byggarbetsplatser från norr till söder. Läs gärna mer om oss på https://lindbacks.se/


Nu söker vi en kranförare till Lindbäcks Bygg

Vad kan Lindbäcks erbjuda dig?

Vi är ett familjeföretag med rötterna i Norrland som bygger industriellt producerade flerbostadshus i trä som vi levererar och monterar på bostadsområden från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi är en samhällsbyggare med ett stort och genuint intresse för våra anställda och våra kunder. Hållbarhet är en självklarhet och utvecklingen av vår verksamhet ska drivas på ett sådant sätt att vi kan tillfredsställa behovet av bostäder utan att förstöra kommande generationers möjligheter att leva, bo och verka. Vårt bidrag till en hållbar framtid är att bygga sunda bostäder till fler genom vår rationella och industriella byggprocess i trä från norrländska skogar.

Lindbäcks Bygg har en lång tradition av byggande och innovation och är idag Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus i trä. Vi behöver fler kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med i vår gemenskap och fortsatta framtida utveckling.

På Lindbäcks värdesätter vi engagemang, kunskap och drivkraft hos våra medarbetare. Vi tror att medarbetare som får växa i sin roll får företaget att utvecklas och därför erbjuder vi dig ett intressant och utvecklande arbete inom organisationen. Som medarbetare har du möjlighet att tillsammans med oss forma din roll utifrån din kompetens, dina ambitioner och din egen personlighet.

Om tjänsten

Vi söker en erfaren kranförare till vår egen kran Spierings SK2400 (mobil tornkran) som du monterar själv. Du erbjuds varierade arbetsplatser då affärsområde norr sträcker sig från Umeå till Kiruna. Den största delen av arbetet består av volymmontage, taklyft och diversearbeten, ingen dag är den andra lik. Goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.

Du ska ha behörighet för; Yrkesbevis Tornkran.

Om dig 

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

·        har ett intresse för maskiner och fordon och ser gärna att du har erfarenhet av att köra kran. C- kort, hjullastarutbildning, yrkesbevis är meriterande för tjänsten.

·        är ansvarsfull har god känsla för detaljer.

·        har en hög servicenivå.

·        är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.

·        är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.

·        har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Lindbäcks Bygg.

Lön och anställning

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Arbetstider varierar beroende på ortsplacering och beslutas lokalt.

Lindbäcks Bygg är medlem i Byggföretagen. Vi tillämpar byggavtalet och dess lönesättning för våra anställda.

Startdatum: Enligt överenskommelse

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Platschef Adam Holmström 073–0748770 adam.holmstrom@lindbacks.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Caroline Pettersson

caroline.pettersson@lindbacks.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %