Snickare/träarbetare Bygge norr

Norr- och Västerbotten
Ansök senast 2021-05-22

På Lindbäcks bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä för att vi tror på boende för fler. Det har hänt mycket sedan starten av det familjeägda företaget i Kallfors, Piteå år 1924. Med kunskap, engagemang och drivkraft har vi utvecklat traditionella byggmetoder till industriell produktion och etablerat Europas modernaste produktionsanläggning för flerbostadshus. Idag är vi ca 550 anställda där merparten finns i våra två fabriker och vårt huvudkontor i Piteå. Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg och Kiruna och vi levererar våra moduler till byggarbetsplatser från norr till söder. Läs gärna mer om oss på https://lindbacks.se/

Nu söker vi

Snickare till Lindbäcks Bygg AB

Vad kan Lindbäcks erbjuda dig?

Lindbäcks Bygg är ett hållbart och expansivt bygg- och fastighetsbolag som med stark drivkraft för innovation utvecklar och bygger miljövänliga flerbostadshus i trä. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling.

 

Om jobbet

Vi söker duktiga träarbetare med yrkesbevis eller med motsvarande erfarenhet. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter som snickare på byggarbetsplats.

Affärsområde norr sträcker sig från Umeå till Kiruna, inledningsvis söker vi snickare för arbete i Skellefteå och även Umeå i första hand.

Vi strävar efter mångfald - vi tror att olikheter skapar en dynamisk arbetsplats med ökad trivsel och bättre resultat.

 

Om dig

Du är en träarbetare/snickare med erfarenhet. Du har yrkesbevis och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du är en ansvarstagande person som kan ta initiativ om så behövs.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är kunnig, engagerad, ansvarsfull och arbetsvillig. B-körkort är ett krav.

Uppge i din ansökan vad du har gjort tidigare och vilka moment du trivs bäst med. Exempel på några uppdrag är modulmontage, takbyggnation, panel, gipsning, formsnickeri, köksmontering och brandtätningar.

Beskriv gärna i ditt CV om du gått kurs i Heta arbeten, Liftkort, Säkra lyft, Ställningsbyggnad, ritningslära, har ytterligare yrkesbevis eller annat som kan vara värdefullt för din tjänst.

Lön och anställningsvillkor

Tjänsterna är på heltid och tills vidare. Arbetstider varierar beroende på ortsplacering och beslutas lokalt.

Lindbäcks Bygg är medlem i Byggföretagen. Vi tillämpar byggavtalet och dess lönesättning för våra anställda.

Startdatum: Enligt överenskommelse

Ansök idag

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Patrik Andersson Arbetschef 070-247 43 01, Per Hortlund Arbetschef/Platschef 0911-23 10 19 eller Caroline Pettersson Byggchef caroline.pettersson@lindbacks.se

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Kontaktperson

Eva Lidén

eva.liden@lindbacks.se

0703128783

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
010
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %