Konstruktör/Byggprojektör

Öjebyn, Piteå
Ansök senast 2021-04-18

 

På Lindbäcks bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä för att vi tror på boende för fler. Det har hänt mycket sedan starten av det familjeägda företaget i Kallfors, Piteå år 1924. I början av 2018 startade vi produktion i vår toppmoderna fabriksanläggning på Haraholmen. En satsning som mer än dubblerat vår produktionskapacitet i fabrik. Vi levererar moduler från våra fabriker till våra byggarbetsplatser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling.

 

Om tjänsten 

Vi behöver nu förstärka vårt projekteringsteam med en Byggprojektör/Konstruktör. Projektering är en viktig funktion i vår organisation, det är här vi skapar bygghandlingarna genom att ta fram de byggnadstekniska lösningarna och leverera dem till våra interna kunder genom färdiga ritningar och modeller.

Projekteringsavdelningen på Lindbäcks Bygg är en delfunktion i vår organisation och process som börjar med försäljning och slutar med överlämning av ett nyckelfärdigt hus. Eftersom alla funktioner arbetar i ett taktat flöde är projektering intimt sammankopplat med produktion och logistik. Din roll som byggprojektör innebär därför att du arbetar direkt med produktionsflödet av information till inköps-, produktions- och byggfunktionerna. Som byggprojektör hos oss arbetar du i arbetslag tillsammans med konstruktörer, projektledare, inköpare och installationsingenjörer.

Du bör vara noggrann och intresserad av att utveckla byggprojektering som profession. Vårt mål är att producera handlingar som är korrekta och lättförståeliga. En positiv syn på samarbete med interna och externa kunder är därför viktig.

 

Kvalifikationer

Då vi är flera konstruktörer/byggprojektörer passar du i vårt arbetslag både om du är nyutbildad eller om du är mer senior och vill bredda vår avdelning. Huvudsaken är att du vill utvecklas med oss. 

Du ska kunna arbeta självständigt men också ha lätt för att samarbeta i grupp, vara en ”teamspelare”.

Som person har du ett positivt sinnelag, är målinriktad, driven, engagerad och initiativrik.

Välkommen med din ansökan senast den 18:e april.

 

Tjänstens placering är på vårt kontor i Öjebyn.

 Vid frågor om tjänsten kontakta Peter Öberg, peter.oberg@lindbacks.se eller 070-293 45 48.

Kontaktperson

Eva Lidén

eva.liden@lindbacks.se

0703128783

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %