HR-chef

Piteå

På Lindbäcks bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä för att vi tror på boende för fler. Det har hänt mycket sedan starten av det familjeägda företaget i Kallfors, Piteå år 1924. I början av 2018 startade vi produktion i vår toppmoderna fabriksanläggning på Haraholmen. En satsning som mer än dubblerat vår produktionskapacitet i fabrik. Vi levererar moduler från våra fabriker till våra byggarbetsplatser.

Lindbäcks har påbörjat en förändringsresa mot ett bolag med lönsam tillväxt. Bolaget vill bli en aktör som går från dagens 1700 till +2000 lägenheter per år. Vi är cirka 530 anställda och har verksamhet från Kiruna till Malmö. Läs mer om oss på https://lindbacks.se

Vad kan lindbäcks erbjuda dig?

Lindbäcks bygg är ett hållbart och expansivt bygg- och fastighetsbolag som med stark drivkraft för innovation utvecklar miljövänligt och resurssnålt byggande av flerbostadshus i trä. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling.

 

Om tjänsten

Hos oss är du som HR-chef med och utvecklar Lindbäcks HR-funktion. Du kommer att stödja våra ledare i strategiska- och operativa HR-frågor. Du får identifiera, utveckla och implementera processer för att stödja ett modernt och effektivt arbetssätt och du förväntas arbeta proaktivt med att stötta processer inom bolaget och ge HR-support till våra medarbetare för att företaget ska nå ökad framgång. Vi har en mångfacetterad verksamhet och kollektivavtal med GS och Byggnads, två fabriker och 15-20 byggarbetsplatser, samt tjänstemän inom tre olika fackliga områden.

Till din hjälp har du en HR-generalist, kollegor på ekonomifunktionen och kommunikation, samarbetspartners och övriga kollegor på Lindbäcks.

Som HR-chef är du direkt underställd VD och ingår i ledningsgruppen för Lindbäcks Bygg. Du har ansvar för HR-verksamhetens kvalitet, budget, arbetsmiljö och personal. Du ansvarar för att verksamheten når sina mål, utvecklas och följer lagar och övriga styrdokument. Lindbäcks värderingar och processer beskrivs i ”One Way”, en intern skrift som beskriver hur vi jobbar och vad vi står för. Du kan läsa mer om ”One Way” och din anställning på Lindbäcks här: https://handbok.lindbacks.se/

 

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning inom HR eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta operativt med HR-frågor och du har deltagit i eller drivit ett strategiskt HR-arbete. Du behärskar svenska i tal och skrift.


Vi ser gärna att du har tidigare chefserfarenhet med budget-, arbetsmiljö- och personalansvar. Det är meriterande med erfarenhet från någon större industri, som byggsektorn, processindustri eller tillverkande industri.

Som person är du trygg och har självinsikt och integritet. Du arbetar processorienterat för att nå mål och resultat. Du är en lösningsorienterad lagspelare som har förmåga att samarbeta med alla delar av organisationen. Du driver utveckling för dig själv, verksamheten och våra medarbetare. Du är tydlig, kommunikativ och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

 

Ansök idag

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells och Lindbäcks Bygg har en önskan om att alla eventuella frågor går direkt till Rekryteringskonsult Inger Sundgren på telefonnummer: 070-3774891 eller via e-post: inger.sundgren@jeffersonwells.se


Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 19 april.

Kontaktperson

Inger Sundgren

inger.sundgren@se.experis.com

070-377 48 91

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %