Arbetschef Bygg Norr

Norr- och Västerbotten

På Lindbäcks bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä för att vi tror på boende för fler. Det har hänt mycket sedan starten av det familjeägda företaget i Kallfors, Piteå år 1924. I början av 2018 startade vi produktion i vår toppmoderna fabriksanläggning på Haraholmen. En satsning som mer än dubblerat vår produktionskapacitet i fabrik. Vi levererar moduler från våra fabriker till våra byggarbetsplatser från Kiruna i norr till Malmö i söder.


Lindbäcks kärnvärden är kunskap, engagemang och drivkraft.

 

Vad kan Lindbäcks erbjuda dig?

Lindbäcks Bygg är ett hållbart och expansivt bygg- och fastighetsbolag som med stark drivkraft för innovation utvecklar miljövänligt och resurssnålt byggande av flerbostadshus i trä. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling. I en tajt och rolig grupp är du som Arbetschef med och utvecklar ett flertal nya etablering i Affärsområde norr. 

Om tjänsten

I rollen som Arbetschef har du ett övergripande ansvar för de projekt du tilldelas. Du kommer in tidigt i projekten och ska bidra med råd och stöd under projektering och säljfasen. När projektkalkylen är uppförd övergår det ekonomiska ansvaret för projekten till dig. Du har ett personalansvar för din enhet och ett ansvar att utveckla byggverksamheten utifrån gällande strategiska och operativa mål samt överenskomna utmaningar.

Tjänsten är placerad med utgångspunkt på Lindbäcks kontor i Piteå. Som Arbetschef kommer du arbeta i affärsområde som sträcker sig från Umeå till Kiruna Norr tillsammans med bef. Arbetschef och du kommer att rapportera till Byggchef Norr.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

Ditt huvudsakliga ansvar är att kontinuerligt upprätthålla kontakt med beställare, underentreprenörer, projektörer både internt och externt. Du är som Arbetschef ytterst ansvarig för tilldelade projekt i sin helhet till överlämning till kund.

Ekonomi

·      Ekonomiskt ansvar för tilldelade projekt, strategisk ekonomiplanering utifrån tilldelad anbudskalkyl.

·      Huvudansvar för framtagande av projektkalkyl för samtliga kontoslag.

·      Ansvarig för fastställande av projektkalkyl som utgångläge i projekten.

Personal

·      Personalansvar för platscheferna inom din enhet.

·      Resursplanering över samtliga byggplatser Norr tillsammans med AC och PLC

Genomförande

·      Kontraktstolkning mot kund och underentreprenörer.

·      Säkerställa genomförande på byggarbetsplats för tilldelade projekt i enlighet med kontrakt.

·      Stöttande roll till byggplatserna och Platscheferna som driver projektet på plats.

·      Hantera och ta väl hand om kunder och andra externa parter relaterat till projekten.

Den vi söker

Vi värdesätter bred kompetens inom byggbranschen med flerårig erfarenhet inom projektledning och ledarskap. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal såväl som i skrift samt har goda datorkunskaper. Ekonomistyrning är en viktig del av Arbetschefsrollen, och det är även meritererande om du har en bakgrund i upphandlingar av material och UE samt mark och grundupphandlingar.

Vi söker dig som är engagerad, resultatinriktad och driven men som också är lyhörd mot dina kollegor och har bra samarbetsförmåga. God organisationsförmåga och att du trivs med att ha stort eget ansvar är också egenskaper som vi söker efter. Du är trygg i dig själv, trivs med stort eget ansvar och duktig på att kommunicera en kultur av att ”vi gör det tillsammans”. Du har en hög social kompetens och värdesätter goda och långa relationer med såväl interna som externa kontakter.

Kompetens/utbildning:

·      Flerårig teoretisk och praktisk erfarenhet av husbyggnation.

·      Teoretisk och praktisk erfarenhet av projektkalkyler och av att arbeta mot ett ekonomiskt resultat.

·      God kunskap i entreprenadjuridik.

·      Datorvana med goda kunskaper i Word, Excel, PowerPoint och tidplaneringsverktyg såsom Powerprojekt, Asta och dyl.

·      Utbildning i SAM, BAM (Bättre arbetsmiljö) samt BAS-U/BAS-P

 

Ansök idag

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells och Lindbäcks Bygg har en önskan om att alla eventuella frågor går direkt till Rekryteringskonsult Inger Sundgren på telefonnummer: 070-3774891 eller via e-post: inger.sundgren@jeffersonwells.se

 

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Kontaktperson

Inger Sundgren

inger.sundgren@se.experis.com

070-377 48 91

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %