Platschef norr

Norr- och Västerbotten

Platschef norr

På Lindbäcks bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä för att vi tror på boende för fler. Det har hänt mycket sedan starten av det familjeägda företaget i Kallfors, Piteå år 1924. I början av 2018 startade vi produktion i vår toppmoderna fabriksanläggning på Haraholmen. En satsning som mer än dubblerat vår produktionskapacitet i fabrik. Vi levererar moduler från våra fabriker till våra byggarbetsplatser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling.

Om tjänsten

Att jobba på Lindbäcks innebär att du får arbeta med nyproduktion av hållbara bostäder. Som platschef kommer du att få möjlighet att arbeta från ax till limpa och ta stort ansvar. Projekten du kommer att arbeta med är uteslutande nyproduktion med prefabricerade moduler i trä och byggtiden ligger generellt på cirka ett år. Projekten omfattar Umeå till Kiruna i första hand, i dagsläget är det flertal projekt som påbörjas i Malmfälten men även i kustområdet har vi ett flertal projekt inom överskådlig tid. Du kommer att samordna planering och utförande samt förmedla och förvalta Lindbäcks kärnvärden, kunskap, engagemang och drivkraft.

Vidare kommer du att ansvara för ekonomi, arbetsmiljö, säkerhet, logistik och de anställda på byggarbetsplatsen. I rollen ingår samordning av underentreprenörer och leverantörer som verkar på byggplatsen. Som platschef kommer du att ha ett nära samarbete med arbetschef med placeringsort Piteå, samt arbetsledare på plats.

Tjänsten är placerad på Lindbäcks kontor i Piteå. Som platschef kommer du arbeta i affärsområde norr som sträcker sig från Umeå till Kiruna.

I rollen kommer du att rapportera till arbetschef norr.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

·        Ekonomiskt ansvar

·        Upprätta, uppdatera och följa upp produktionskalkyl

·        Upprättande, uppföljning och avstämning mot tidsplan

·        Säkerställa leverans i projekt

·        Arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet och miljö

·        Personalansvar för arbetsledare och yrkesarbetare

·        Huvudsaklig kontakt med beställare och underentreprenörer

 

Din bakgrund

Vi ser att du har följande bakgrund för att trivas och lyckas i rollen som platschef på Lindbäcks.

·        Några års erfarenhet från roll som platschef eller biträdande platschef inom husbyggnation

·        Eftergymnasial utbildning med byggteknisk inriktning

·        Kunskap i entreprenadjuridik

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har god organisationsförmåga och trivs med att ha stort eget ansvar. Du är trygg i dig själv och duktig på att få med dig andra och skapa entusiasm att arbeta mot ett tydligt mål. Vidare är du lösningsorienterad och mån om att leverera hög kvalité. Som person är du duktig på att kommunicera, bygga relationer och tycker det är viktigt med ett väl fungerande samarbete som skapar en kultur av att ”vi gör det tillsammans”.


Ansökan

Om du tycker att tjänsten som platschef på Lindbäcks passar väl in på dina kvalifikationer och hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta byggchef norr, Caroline Pettersson 070-339 22 25

Kontaktperson

Caroline Pettersson

caroline.pettersson@lindbacks.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %