Arbetsledare norr

Norr- och Västerbotten

Arbetsledare norr

På Lindbäcks bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä för att vi tror på boende för fler. Det har hänt mycket sedan starten av det familjeägda företaget i Kallfors, Piteå år 1924. I början av 2018 startade vi produktion i vår toppmoderna fabriksanläggning på Haraholmen. En satsning som mer än dubblerat vår produktionskapacitet i fabrik. Vi levererar moduler från våra fabriker till byggarbetsplatser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling.

 

Om tjänsten

Att jobba på Lindbäcks innebär att du får arbeta med nyproduktion av hållbara bostäder. Projekten du kommer att arbeta med är uteslutande nyproduktion med prefabricerade moduler i trä och byggtiden ligger generellt på cirka ett år. Projekten omfattar Umeå till Kiruna i första hand. I dagsläget har vi ett flertal projekt som påbörjas i Malmfälten men även i kustområdet har vi ett flertal projekt på gång inom överskådlig tid.

Som arbetsledare på Lindbäcks är du en stödfunktion till platschefen och därför flexibel utifrån platschefens behov genom följande:

 • Stötta platschefen i den dagliga driften genom att vara problemlösare och genom att förmedla och förvalta Lindbäcks kärnvärden, kunskap, engagemang och drivkraft.
 • Arbeta aktivt med förbättringar och delta i arbetsberedningar.
 • Ha ett samordningsansvar för egenkontroller och sköta all ritningshantering på arbetsplatsen.
 • Ansvara för avstämningar med underentreprenörer och se till att säkerhetsföreskrifter efterlevs.
 • Ansvara för logistiken på arbetsplatsen som tex materialflöde, materialupplag, lastning, lossning mm.


Vem är du? 

Vi söker dig som har en stor social kompetens med god samarbetsvilja och bra ordningssinne med bygget och medarbetarna i fokus. Som person är du duktig på att kommunicera, bygga relationer och tycker det är viktigt med ett väl fungerande samarbete som skapar en kultur av att ”vi gör det tillsammans”.

Du är tekniskt driven och har förmåga att tolka ritningar. 

Tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande. Grundutbildning i Bättre arbetsmiljö (BAM) samt vara utbildad inom BAS-U, heta arbeten och säkra lyft är också en fördel, dock ej ett krav. Du bör även ha god datakunskap.  

Arbetsområde: norra Sverige, från Umeå till Kiruna.

I rollen kommer du att rapportera till platschef norr.


Ansökan

Om du tycker att tjänsten som arbetsledare på Lindbäcks passar väl in på dina kvalifikationer och hur du vill arbeta, skicka in din ansökan snarast. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Byggchef Norr, Caroline Pettersson 070-339 22 25.


Kontaktperson

Caroline Pettersson

caroline.pettersson@lindbacks.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %