Spontanansökan fabrik

Öjebyn eller Haraholmen, Piteå
Ansök senast 2021-08-31

Är du intresserad av att arbeta hos oss?

Lindbäcks Bygg har en lång tradition av byggande och innovation och är idag Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus. Vi behöver fler kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med i vår gemenskap och fortsatta framtida utveckling.

Lindbäcks har tre affärsområden Bygg, Fastigheter och Boende och vi utvecklar, bygger och förvaltar eller säljer flerbostadshus/lägenheter på våra marknader i Norr- och Västerbotten, Mälardalen och Västkusten. Våra verksamheter innefattar allt från administration, marknad, projektering, konstruktion, inköp/logistik, produktion till byggarbetsplats och eftermarknad. 

På Lindbäcks värdesätter vi engagemang, kunskap och drivkraft hos våra medarbetare. Vi tror att medarbetare som får växa i sin roll får företaget att utvecklas och därför erbjuder vi dig ett intressant och utvecklande arbete med möjlighet till stort inflytande på den framtida utvecklingen inom organisationen. Som medarbetare har du stor frihet att tillsammans med oss forma din roll utifrån din kompetens, dina ambitioner och din egen personlighet.

Här kan du lämna in din intresseansökan. Vi går löpande igenom dessa vid kommande rekryteringsbehov och vi kommer att kontakta dig om vi tror att du kan vara intressant för en anställning hos oss. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Konsultia. Länk till ansökan.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %