Arbetsledare i Mälardalen

Stockholm/Mälardalen

 Lindbäcks är ett familjeföretag från Piteå i Norrbotten som i år fyller 98 år. Innovation är tradition i vårt företag och vi har de senaste 30 åren skapat en helt ny byggteknik. Vid årsskiftet 2017/2018 invigde vi vår nya fabriksanläggning och har sedan dess vuxit till dagens ca 550 anställda och 1,8 miljarder i omsättning. Vi bygger industriellt producerade flerfamiljshus i trä vilket medför 50 procent lägre koldioxidutsläpp jämfört med traditionellt byggande. Lindbäcks är nationellt etablerade och bär ledartröjan i den hållbara omställningen av byggbranschen. Vi är redan i dag klimatsmartare än de krav som väntas komma 2027.

Vi vill - och ska - på allvar utmana de traditionella byggarna som den hållbara utmanaren på den nationella marknaden.

Nu söker vi Arbetsledare i Mälardalen som vill vara med och bidra till att fler hållbara bostadsprojekt växer fram i Sverige.

Att jobba på Lindbäcks innebär att du får arbeta med nyproduktion av hållbara bostäder. På byggarbetsplatsen arbetas det uteslutande med nyproduktion med prefabricerade moduler i trä och byggtiden ligger generellt på cirka ett år. I rollen som arbetsledare har du ett nära samarbete med yrkesarbetarna på byggarbetsplatsen och stödjer platschefen i den dagliga driften. En viktig del är att förbereda arbetet i god tid för yrkesarbetarnas framdrift. 

Som arbetsledare utför du arbetsberedningar i samråd med platschef och du styr den dagliga framdriften på byggarbetsplatsen utifrån tidplan. Du samordnar arbeten med underentreprenörer och ser till att säkerhetsföreskrifter efterlevs. I rollen ingår samordningsansvar för egenkontroller, ritningshantering och logistik på byggarbetsplatsen.

Du arbetar genomgående för att risker i projektet identifieras, kommuniceras och hanteras genom förebyggande åtgärder. Du utför också avvikelserapportering system, utvecklar och följer upp överenskomna standarder. 

Din bakgrund

Vi söker dig som är tydlig i din kommunikation, bygger relationer och tycker det är viktigt med ett väl fungerande samarbete som skapar en kultur ”vi gör det tillsammans”. Du har ett bra ordningssinne och har förmåga att tolka ritningar och att bereda planerat arbete. Du ska vara närvarande och tillgänglig på arbetsplatsen och motivera och skapa goda grunder för samarbete.

Vi vill att du har några års arbetslivserfarenhet från byggarbetsplatser. Har du tidigare erfarenhet av ledarskap är det meriterande men inte ett krav. En grundutbildning i Bättre arbetsmiljö (BAM) samt BAS-U, heta arbeten och säkra lyft är också en fördel.

Affärsområde är Mälardalen med omnejd. Resor i tjänsten ingår och veckopendling kan bli aktuellt.

Låter det här intressant? Välkommen med din ansökan! 

 

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp din dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 50 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %