Affärsutvecklare

Piteå, Stockholm

Tycker du om att arbeta i tidiga skeden med kunden där du får tänka affärsmässigt och innovativt?

Lindbäcks är ett familjeföretag från Piteå i Norrbotten som i år fyller 97 år. Innovation är tradition i vårt företag och vi har de senaste 30 åren skapat en helt ny byggteknik. Vid årsskiftet 2017/2018 invigde vi vår nya fabriksanläggning och har sedan dess vuxit till dagens ca 550 anställda och 1,8 miljarder i omsättning. Vi bygger industriellt producerade flerfamiljshus i trä vilket medför 50 procent lägre koldioxidutsläpp jämfört med traditionellt byggande. Lindbäcks är nationellt etablerade och bär ledartröjan i den hållbara omställningen av byggbranschen. Vi är redan i dag klimatsmartare än de krav som väntas komma 2027.

Vi vill - och ska - på allvar utmana de traditionella byggarna som den hållbara utmanaren på den nationella marknaden.

Nu söker vi Affärsutvecklare som vill vara med och bidra till att fler hållbara bostadsprojekt växer fram i Sverige.

Vi erbjuder dig

Ett utmanande och roligt arbete där du får möjlighet att tillsammans med våra säljteam och kollegor i Stockholm och Piteå påverka din egen, teamets och företagets fortsatta utveckling. Lindbäcks är marknadsledande av industriellt producerade flerbostadshus i trä och vår utvecklingsresa har bara börjat. Som ansvarsfull samhällsbyggare med fokus på människor och miljö ligger framtiden för oss, och nu hoppas vi att du vill vara med på vår resa framåt!

Din roll

Lindbäcks mission är att skapa ett hållbart boende för fler och förväntningarna på dig är att tillsammans med kund och kollegor hitta de bästa lösningarna för såväl en god affär som för att skapa miljövänliga, sunda och attraktiva miljöer för de boende.

Lindbäcks byggsystem är ett konkurrenskraftigt system för flerbostadshus i 2 - 8 våningar. Pro-duktområdet är brett och kan möta många olika behov - vi bygger studentboende, hyres- och bostadsrätter, trygghetsboenden och hotell.

När projekten är i idéstadiet är det du som affärsutvecklare som träffar kommuner, privata fastighetsägare, arkitekter och andra intressenter för att sedan göra en bedömning kring vilka projekt som kan vara intressanta för Lindbäcks att ta vidare och där värde kan skapas för alla.

I din roll som Affärsutvecklare ingår du i ett team där du ansvarar för avtalsteckning och för att tillsammans med kollegorna inom alla funktioner i Lindbäcks skapa förutsättningar för framtida affärer. Teamet består av människor med drivkraften, kunskapen och engagemanget förändra, utveckla och göra goda affärer. Du har en viktig roll med ansvar för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder samt att driva och koordinera projekt från idéstadiet till affär tillsammans med interna och externa specialistresurser.

Alla projekt är unika och vi jobbar tätt tillsammans för att utforma och driva projekten på bästa sätt.

Rollen som Affärsutvecklare innebär:

  • att arbeta nära kunden med värdeskapande projektutveckling
  • att projektleda komplexa affärer från start till mål
  • att initiera förändrings- och förbättringsarbeten utifrån kundens önskemål
  • arbete med utveckling av ramavtal
  • ansvar för nyckelkunder och långsiktiga affärsrelationer

Lindbäcks norra affärsområde sträcker sig från Umeå till Kiruna och Lindbäcks södra affärsområde täcker hela Mälardalen.

Vårt huvudkontor finns i Piteå och vårt kontor i Mälardalen finns i Stockholm.

Lämpliga placeringsorter för tjänsterna är Piteå och Stockholm men för oss är din personlighet och din kompetens viktigare än din bostadsort.

Vi söker dig

För att förstå kundens behov och skapa ett bra samarbete ser vi att du har du har förmåga att arbeta med många olika människor, skapa förtroende och ser möjligheter i stället för hinder. Som person är du affärsmässig, kommunikativ och trivs med att ta ansvar och driva processer framåt. Du jobbar proaktivt och har ett högt engagemang i det du åtar dig och har drivet att komma till avslut i en affär.

Kunskap och erfarenhet

  • relevant universitetsutbildning
  • erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen
  • gedigen förhandlingsvana
  • god kännedom gällande ABK/ABT kontrakt
  • erfarenhet av projektutveckling av bostäder är meriterande

Ansök idag

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells. Har du frågor om tjänsten eller om Lindbäcks Bygg är du välkommen att kontakta David Sundström, Affärschef Lindbäcks Bygg, 070-579 61 96, david.sundstrom@lindbacks.se eller Hanna Ivansson, Affärsområdeschef Mälardalen, 072-514 18 62, hanna.ivansson@lindbacks.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Inger Sundgren, 070-377 48 91 eller inger.sundgren@jeffersonwells.se

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson

David Sundström

david.sundstrom@lindbacks.se