Arbetsledare norr

Norr- och Västerbotten

Arbetsledare till Lindbäcks bygg i norr

På Lindbäcks bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä för att vi tror på boende för fler. Det har hänt mycket sedan starten av det familjeägda företaget i Kallfors, Piteå år 1924. I början av 2018 startade vi produktion i vår toppmoderna fabriksanläggning på Haraholmen. En satsning som mer än dubblerat vår produktionskapacitet i fabrik. Vi levererar moduler från våra fabriker till våra byggarbetsplatser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Läs mer om oss på https://lindbacks.se/

Lindbäcks kärnvärden, kunskap, engagemang och drivkraft.


Vad kan Lindbäcks erbjuda dig?

Lindbäcks Bygg är ett hållbart och expansivt bygg- och fastighetsbolag som med stark drivkraft för innovation utvecklar miljövänligt och resurssnålt byggande av flerbostadshus i trä. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling. Som Arbetsledare är du ett stöd till Platschefen och är med i utvecklingen av ett flertal nya etablering i Affärsområde norr.

Om tjänsten

Att jobba på Lindbäcks innebär att du får arbeta med nyproduktion av hållbara bostäder. På byggarbetsplatsen arbetas det uteslutande nyproduktion med prefabricerade moduler i trä och byggtiden ligger generellt på cirka ett år. Affärsområde norr som sträcker sig från Umeå till Kiruna i första hand och i dagsläget är det ett flertal projekt som påbörjas i Malmfälten men även i kustområdet har vi ett flertal projekt inom överskådlig tid.

I rollen som Arbetsledare har du ett nära samarbete med yrkesarbetarna på byggarbetsplatsen och stödjer Platschefen i den dagliga driften genom att exempelvis:

·        Vara en problemlösare och arbeta aktivt med förbättringar och delta i arbetsberedningar.

·        Samordningsansvar för egenkontroller och sköta all ritningshantering på arbetsplatsen.

·        Ansvara för avstämningar med underentreprenörer och se till att säkerhetsföreskrifter efterlevs.

·        Ansvara för logistiken på arbetsplatsen som tex materialflöde, materialupplag, lastning, lossning mm.

Den vi söker

Vi söker dig som är trygg i dig själv och som kan ge ett team en tydlig riktningskänsla samtidigt som du kommunicera och skapa en kultur av att ”vi gör det tillsammans”.

För att lyckas i rollen är du sannolikt byggtekniskt driven och har en god förmåga att tolka ritningar.

Har du tidigare erfarenhet av ledarskap är det meriterande men inte ett krav. En grundutbildning i Bättre arbetsmiljö (BAM) samt BAS-U, heta arbeten och säkra lyft är också en fördel.

Det är dock viktigt att du uttrycker dig väl på svenska.

Ansök idag

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis och Lindbäcks Bygg har en önskan om att alla eventuella frågor går direkt till Experis kontaktperson Inger Sundgren på telefonnummer: 070-3774891 eller via e-post: inger.sundgren@se.experis.com.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Kontaktperson

Caroline Pettersson

caroline.pettersson@lindbacks.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %