Platschef Göteborg

Västkusten/Göteborg
Ansök senast 2019-10-20

På Lindbäcks bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä för att vi tror på boende för fler. Det har hänt mycket sedan vi startade vårt familjeägda företag i Kallfors, Piteå år 1924. I början av 2018 startade vi produktion i vår toppmoderna fabriksanläggning vilket har ökat vår produktion till 2000 lägenheter/år. Vi har idag byggarbetsplatser från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi är i en expansiv fas där vi söker nya medarbetare! Vi strävar efter mångfald - vi tror att olikheter skapar en dynamisk arbetsplats med ökad trivsel och bättre resultat. Det vi erbjuder dig är en spännande arbetsplats där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling.

Är du en resultatdriven, strukturerad person med erfarenhet inom byggsektorn och som trivs med att ta hand om kunder? Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten

Som platschef på Lindbäcks är det du som leder hela verksamheten på byggarbetsplatsen och ansvarar för att driva bygget framåt och färdigställa projektet på plats genom proaktivt och långsiktigt arbete.

Du planerar, styr och fördelar aktiviteter och resurser inom givna ramar för att nå våra mål. Du ansvarar för löpande uppföljning och rapportering av framdrift och ekonomisk status. Du initierar och hanterar åtgärdsplaner vid avvik mot tidplan, budget och säkerhetsföreskrifter tillsammans med arbetsledare och berörda parter. Du ansvarar för metodval och beredning av kritiska moment. Du arbetar genomgående för att risker i projektet identifieras, kommuniceras och hanteras genom förebyggande åtgärder.

Du arbetar aktivt med kvalitet och arbetsmiljö genom långsiktigt förbättringsarbete och uppföljning av företagets planer och mål. Du förvaltar och förmedlar våra kärnvärden – Engagemang, Drivkraft och Kunskap – till all personal på byggarbetsplatsen, inklusive underentreprenörer. I dina arbetsuppgifter ingår också planering och utformning av byggarbetsplats, och att vara delaktig i upphandling av underentreprenörer samt att vara beställarkontakt på arbetsplatsen. 

Du har personalansvar för arbetsledare och coachar i metoder, värderingar och principer. Du utför också avvikelserapportering, utvecklar och följer upp överenskomna standarder samt handlägger och verifierar ÄTA – både mot beställare och underentreprenörer. Du rapporterar till Arbetschef. 


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en stor social kompetens med ett situations anpassat och synligt ledarskap. 

Du ska vara närvarande och tillgänglig på arbetsplatsen och motivera och skapa goda grunder för samarbete. Vi vill att du har flera års arbetslivserfarenhet från byggarbetsplatser och att du har förmåga att skapa tillit och trygghet i teamet.


För att lyckas har du:

 • Arbetat som arbetsledare/ platschef inom byggbranschen i 5 – 10 år.
 •  Arbetat som beställarkontakt med ekonomiskt ansvar för byggarbetsplats
 • Goda kunskaper inom entreprenad juridik (AB & ABT)
 • Goda kunskaper i planeringsverktyg och uppföljning av framdrift
 • Utbildning inom Bättre Arbetsmiljö (BAM), BAS-P OCH BAS-U samt Heta arbeten


Meriterande om du har:

 • Erfarenhet av driva mark & betongentreprenader, i tillägg till att bygga hus.
 • Nätverk av hantverkare och underentreprenörer i Göteborgsområdet
 • Erfarenhet av LEAN
 • Erfarenhet av KIVP (visuell planeringsprocess)
 • HLR & hjärtstartare


Placering i Göteborg, arbetsområde Väst.

Låter det här intressant? Välkommen med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten kontakta Alf Lindeberg, affärsområdeschef/arbetschef Västsverige, alf.lindeberg@lindbacks.se, 070-494 60 30.

Kontaktperson

Alf Lindeberg

alf.lindeberg@lindbacks.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Platschef Göteborg
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %