Projektledare, konstruktör och CAD-ritare

Öjebyn, Piteå

Välkommen till Lindbäcks!


Vi bygger industriellt för att vi tror på boende för fler. Allt började med en byasåg för 95 år sedan, i den lilla byn Kallfors sydväst om Piteå i Norrbotten. Idag är familjeföretaget Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus i trä med visionen om att vara kundens förstahandsval när det gäller att bygga, bo och leva.

Hjärtat i vår verksamhet är att bygga industriellt och med trä från de norrländska skogarna. Tack vare modern teknik och LEAN Production producerar vi våra volymer i fabrik som vi sedan monterar snabbt, säkert och kostnadseffektivt direkt på plats – både på uppdrag av våra kunder och i egen regi. Det har med tiden gett oss god kunskap och erfarenhet av hela processen och vi kan erbjuda kundanpassade helhetslösningar – från projektutveckling till produktion och bygge.   

På Lindbäcks värdesätter vi engagemang, kunskap och drivkraft hos våra medarbetare. Med lång tradition av byggande och innovation har vi idag en arbetsplats där vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med möjlighet till stort inflytande på den framtida utvecklingen inom organisationen. Vi tror att medarbetare som får växa i sin roll får företaget att utvecklas. Som en av oss har du stor frihet att forma din roll utifrån din kompetens, dina ambitioner och din egen personlighet.

Är du en driven, engagerad person som har kunskap inom projektledning eller konstruktion? Välkommen med din ansökan!


Vi söker projektledare, konstruktörer och CAD-ritare

Lindbäcks Bygg står inför nya utmaningar där vi breddar vår verksamhet från att tidigare ha varit fokuserad på trähusproduktion till att nu också inkludera projektering av byggnader i tidiga skeden och grundläggning. Vi söker därför projektledare, konstruktörer och CAD-ritare som vill vara med i vårt lagbyggande och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss. Vi erbjuder ett spännande arbete i ett sammansvetsat lag där den fasta orten är Piteå, men spännvidden hela Sverige. Arbetsuppgifterna för projektledaren innebär att leda byggprojekt från systemprojektering fram till fabriksprojekteringen. Konstruktörer/CAD-ritare gör bland annat beräkningar enligt norm och produktutvecklar lösningar tillsammans med marknads-, produktions- och logistikpersonal.

Vi tror att du är självgående och kommunikativ samt att du är intresserad av en arbetssituation med stort inflöde av nya idéer. Rätt person kan utvecklas till en ledande befattning.

Projektledare: Vi tror att du är gymnasie-, högskole- eller civilingenjör, eller har motsvarande kunskap genom erfarenhet, gärna från att leda hela eller delar av byggprojekt. Vana av att hantera byggnormer, ha kontakt med kunder, förstå tekniska lösningar och dokumentera möten är önskvärt.

Konstruktör: Vi tror att du är gymnasie-, högskole- eller civilingenjör med konstruktionsteknisk bas oavsett den kommer från byggande eller allmän mekanik. Konstruktörer genomför beräkningar baserade på svensk norm och tar fram tekniska lösningar för att byggnader ska stå i 100 år.

CAD-ritare: Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning i teknik och goda kunskaper i CAD. Vana att arbeta med stort inflöde av idéer och information är viktigt. Förmåga att minnas detaljer och disciplin att kontrollera det egna arbetet är viktigt.


Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan redan idag, vi går igenom ansökningarna löpande.

För frågor kontakta gärna projekteringschef Helena Lidelöw, helena.lidelow@lindbacks.se

Kontaktperson

Helena Lidelöw

helena.lidelow@lindbacks.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Projektledare, konstruktör och CAD-ritare
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %