Servicetekniker Eftermarknad

Norr- och Västerbotten
Ansök senast 2020-08-21

Vi är Sveriges ledande företag inom industriellt byggda flerbostadshus i trä. Vi är ett familjeföretag med rötterna i Norrland med lång erfarenhet och god kunskap i byggnation, produktionsprocesser och projektutveckling. Nu är vi inne i en tillväxtfas där vi investerat i en ny produktionsanläggning med målet att bli Europas modernaste producent. Den nya anläggningen på Haraholmen i Piteå, helt försörjd av solenergi och fjärrvärme, kommer att tredubbla vår produktion och leverans av nyckelfärdiga flerbostadshus till alla våra marknadsområden över hela landet. På Lindbäcks är vi kända för att vara innovativa och det stämmer – vi siktar aldrig annat än framåt. Välkommen med din ansökan! /Magnus Edin, VD Lindbäcks Bygg

Vill du skapa framtidens boende med oss?

Med lång tradition av byggande och innovation har vi idag en arbetsplats där vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med möjlighet till stort inflytande på den framtida utvecklingen inom organisationen. Vi tror att medarbetare som får växa i sin roll får företaget att utvecklas. Som en av oss har du stor frihet att forma din roll utifrån din kompetens, dina ambitioner och din egen personlighet på eftermarknadsavdelningen är vi ansvariga för alla projekt som Lindbäcks byggt, från avslutad entreprenad och under garantitiden som oftast varar i 5 år. I Norr bygger vi åt olika beställare där vi arbetar med såväl externa kunder och deras lägenhetsinnehavare som en del i egen regi.

Om tjänsten

Rollen på eftermarknad innebär att du är ansvarig för planering och åtgärdande av garantifel i de överlämnade projekten, med ett ansvar för att självständigt planera, reklamera och ansvara för underentreprenörsfrågor på aktuella projekt i Norr. Vi utför även mindre byggjobb åt våra kunder och det läggs stor vikt vid att man är flexibel, ansvarstagande och tar eget ansvar, med ett stort förtroende. På Lindbäcks arbetar vi med ständigt förbättra vår produkter och arbetssätt och där förväntas alla ta sitt ansvar för att arbeta med det.

I dagsläget finns det en arbetsledare och en snickare på eftermarknad i Norr som delvis arbetar parallellt och har sin bas på vårt kontor i Piteå fast det mesta arbete sker på våra tidigare nybyggen i Norr.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en kompetens som snickare inom bostadsbyggande i grunden. Ytterligare meriter är erfarenhet av drift och styr & reglering inom liknande områden och om du dessutom arbetat inom förvaltning och är van att möta lägenhetsinnehavare i deras hemmiljö ses detta positivt. I grunden är du en prestigelös person som har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och som person ser vi att du är strukturerad, målinriktad, ansvarstagande och initiativtagande. Du har en hög social kompetens och värdesätter goda och långa relationer med såväl interna som externa kontakter. Du har bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kollegor. Du kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift, samt innehar B-körkort. Din datakunskap är god.


Arbetsområde: Norrbotten/Västerbotten


Ansökan

Låter det intressant? Ansök här och kontakta vår Arbetsledare Marcus Brännström för mer information eller frågor, 070-310 60 59.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %