Projektledare

Stockholm/Mälardalen
Ansök senast 2020-04-03

Går du i tankarna att det börjar bli dags för en ny utmaning? Nu har du chansen att arbeta som Projektledare hos oss på Lindbäcks, där vi utlovar en bred roll utöver det traditionella! Vi jobbar utifrån olika affärsmodeller och projekttyper där karaktären på projekten varierar stort. Som Projektledare kommer du att ta hand om hela projekt och du kommer vara med och påverka – på riktigt.

Om rollen

Nu söker vi en Projektledare till Lindbäcks Boende i Stockholm för marknaden i Mälardalen som kommer att ansvara för att utveckla projekt tillsammans med våra beställare. I rollen kommer du att leda flera projekt från överlämning av Affärsutvecklare till produktionsstart. Rollen innefattar ekonomiskt ansvar för projekten samt där du som Projektledare äger projekten under samtliga projekteringsfaser till dess att projektet går in i fabrik.

Som Projektledare ansvarar du för att kalkyl hanteras i samförstånd, att projekteringen sker enligt tidsplan samt att hålla kundkontakt och minimera risker i projekten. Vidare innebär rollen att planera och leda interna resurser och konsultgrupper samt hålla dialog med beställare och arbetschefer, i syfte att ta fram fakta för att kunna genomföra en byggnadsutformning. Rollen innefattar fullt ansvar för leverans av handlingar, kalkylunderlag och inköpsunderlag i projekten samt att fatta beslut för Lindbäcks bästa i projekten.

Du kommer att rapportera till Gruppchef Projektledare och du välkomnas till vårt trevliga kontor på Solnavägen i Stockholm där vi sitter i nya och ljusa lokaler med stor takterrass till vårt befogande.

Om dig

För att lyckas i rollen tror vi att du har ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet. Vi letar efter dig som har några års erfarenhet av projektering och projektledning inom byggbranschen samt har haft ekonomiskt ansvar i projekten. Du har en god förståelse och fingertoppskänsla vad gäller tidsplanering och riskhantering samt har goda kunskaper inom entreprenadjuridik och byggregler.

För att du ska trivas hos oss är du som person engagerad och lyhörd inför dina kollegor i kombination med att du har en bra samarbetsförmåga. Du har en hög social kompetens och värdesätter goda och långa relationer med såväl interna som externa kontakter. Affärsmodeller och projektspecifikation är varierande varför du är flexibel som person.

Om oss på Lindbäcks

På Lindbäcks värdesätter vi engagemang, kunskap och drivkraft hos våra medarbetare. Med lång tradition av byggande och innovation har vi idag en arbetsplats där vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med möjlighet till stort inflytande på den framtida utvecklingen inom organisationen. Vi tror att medarbetare som får växa i sin roll får företaget att utvecklas.

Lindbäcks koncern består av tre bolag/affärsområden; Lindbäcks Fastigheter, Lindbäcks Bygg och Lindbäcks Boende. Vårt huvudkontor ligger i Piteå men vi har även kontor i Stockholm och Göteborg. Vårt uppdrag är att bygga goda relationer till våra kunder och samarbetspartners och genom förtjänat förtroende utveckla bygg- och bostadsprojekt. Vi är idag ca 30 anställda vid Boende varav ca 10 vid vårt kontor på Torsplan i Stockholm, dit du kommer att höra. Vårt aktivitetsbaserade kontor ligger på elfte våningen med fantastisk utsikt över Stockholm.

Ansökan och kontakt

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 3:e april 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer tel. 0739-230 786.

Kontaktperson

Johan Pfeifer

johan.pfeifer@weselect.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
010
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %